Algemene Voorwaarden

Lidmaatschap Arnhem2Day

Deze voorwaarden zijn opgesteld om onduidelijkheden te voorkomen tussen u en Arnhem2Day. Bij het registreren op de site wordt u lid van Arnhem2Day en gaat u automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Artikel 1 – Copyright

Lid 1a – Foto’s die u deelt op Arnhem2Day.nl mag de redactie van Arnhem2Day zonder vooraf toestemming te vragen, delen op eigen (social) media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en eventuele toekomstige sites die onder de naam van Arnhem2Day worden gevoerd. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, geeft u hier automatisch toestemming voor. Bij het delen van foto’s op eigen media, zal Arnhem2Day uw naam vermelden.

Lid 1b – Arnhem2Day deelt uw foto’s niet ongevraagd op websites die niet onder de naam van Arnhem2Day vallen. Indien dit gewenst is, wordt hier vooraf toestemming aan u voor gevraagd.

Lid 1c – Het copyright van de foto’s blijft, afgezien van bovenstaande, volledig bij u. U mag de foto’s blijven gebruiken zoals u wilt.

Lid 1d – Bij het plaatsen van foto’s op de website blijft u verantwoordelijk voor het portretrecht van eventuele personen die zijn afgebeeld op de foto. Arnhem2Day zal bij eventuele klachten over uw foto’s naar u doorverwijzen.

Lid 1e – Het delen van foto’s op de website geeft geen automatisch recht op plaatsing. De redactie bepaalt ten alle tijden welke foto’s gedeeld worden en op welk medium.

Lid 1f – Alle berichten en of beeldmateriaal die door u worden aangeboden op de website, worden door de redactie beoordeeld. Indien het bericht als kwetsend wordt beschouwd of commercieel van aard is, heeft de redactie het recht om het bericht te weigeren.

Lid 1g – Alleen foto’s met een bepaalde minimale kwaliteit komen in aanmerking voor opname in de beeldbank. Dit ter beoordeling van de redactie. Hier kan niet tegen in beroep worden gegaan.

Lid 1h – Elke foto wordt door Arnhem2Day voorzien van een watermerk met de tekst “Arnhem2Day”.

Artikel 2 – Lidmaatschap

Lid 1a – Met het aanmaken van een profiel, gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Bij eventuele meningsverschillen gaat de redactie uit van uw bekendheid met deze voorwaarden.

Lid 1b – Wanneer u het profiel verwijdert, zegt u automatisch het lidmaatschap op. Al het materiaal dat u in de periode dat u lid was heeft gedeeld, mag door Arnhem2Day gebruikt blijven worden volgens de bepalingen genoemd in artikel 1.

Artikel 3 – Overige

Lid 1a – Deze algemene voorwaarden kan van tijd tot tijd wijzigen.


Opslaan als PDF
Laatste wijziging:
26 Januari 2018