Algemene Voorwaarden

Lidmaatschap Arnhem2Day

Deze voorwaarden zijn opgesteld om onduidelijkheden te voorkomen tussen u als redacteur van Arnhem2Day en Arnhem2Day. Bij het registreren op de site wordt u lid van de redactie van Arnhem2Day en gaat u automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Artikel 1 

Lid 1a – Foto’s en of teksten die u deelt (of namens u, voor u gedeeld worden) op Arnhem2Day.nl mag de redactie van Arnhem2Day zonder vooraf toestemming te vragen, delen op eigen (social) media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en eventuele toekomstige sites die onder de naam van Arnhem2Day worden gevoerd. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, geeft u hier automatisch toestemming voor. Bij het delen van foto’s en of teksten op eigen media, zal Arnhem2Day uw naam vermelden.

Lid 1b – Arnhem2Day deelt uw foto’s niet ongevraagd op websites die niet onder de naam van Arnhem2Day vallen. Indien dit gewenst is, wordt hier vooraf toestemming aan u voor gevraagd.

Lid 1c – Het copyright van de foto’s blijft, afgezien van bovenstaande, volledig bij u. U mag de foto’s blijven gebruiken zoals u wilt.

Lid 1d – Bij het plaatsen van foto’s op de website blijft u verantwoordelijk voor het portretrecht van eventuele personen die zijn afgebeeld op de foto.

Lid 1e – Elke foto wordt door Arnhem2Day voorzien van een watermerk met de tekst “Arnhem2Day”.

Lid 1f – Wanneer u de redactie van Arnhem2Day verlaat als lid, blijft u profiel nog wel bestaan. Al het materiaal dat u in de periode dat u lid was heeft gedeeld, mag door Arnhem2Day gebruikt blijven worden volgens de bepalingen genoemd in artikel 1.

Lid 1g – Deze algemene voorwaarden kan van tijd tot tijd wijzigen.


Opslaan als PDF
Laatste wijziging:
 5 Juni 2020