TODAY ATK Brass première tijdens Koningsdag!

© ATK Brass - Koningsdag - Arnhem2Day

Na 3 maanden van voorbereiding maakte ATK Brass zijn opwachting in het Arnhemse Stadhuis. Een prachtige première voor een groot publiek dat flink meedeed tijdens de uitvoering van I Want You Back van the Jackson 5 en All About That Bass van Meghan Trainor.  

ATK Brass komt voort uit het Arnhems Trompetterkorps waar de muzikanten klaar waren voor een nieuw avontuur. Als je besluit het anders te gaan doen dan moet je het ook goed aanpakken en niet bang zijn. Hardrock is dan ook gewoon opgenomen in het repertoire  en in de  aankondiging van Welcome to the Jungle van Guns ’n Roses wordt het publiek gewaarschuwd want het is voor sommigen wel even schrikken. Gelukkig is er ook het lieflijke I Will Always Love You van Whitney Houston dat zorgt voor een beetje rust. Verder laat het repertoire zich het beste beschrijven met de woorden pop, funky, jazzy en swing.

Bij nieuwe muziek hoort ook een nieuwe uitstraling en er is gekozen voor blauwe kostuums die te combineren zijn met steeds andere gadgets, stropdassen, strikjes en hoeden. Hierdoor ziet de groep er altijd perfect uit maar toch speels en ongedwongen. Op de foto is de speciale Koningsdag outfit te zien.

De banners met hierop informatie over ATK Brass zijn in de bekende ATK kleuren. Naast de citymarketing slogan Music made in [Arnhem] bevat het ook de uitnodiging Join us! en dát staat er niet voor niets.

www.facebook.com/atkbrass