Fotoboek Arnhem Toen en Nu Paperback z/w – Korenmarkt

Korenmarkt Straatbeeld met Korenbeurs 1911

1911 – Straatbeeld Korenmarkt / Korenbeurs – 2016

Deze foto’s zijn reeds verschenen in: FOTOBOEK ARNHEM TOEN EN NU DE HISTORISCHE BINNENSTAD Paperback versie zwart-wit. Het boek is te koop in: kleur & zwart/wit via www.boekenbestellen.nl

Auteur: Ronald Wilfred Jansen is historicus en heeft zelf een aantal jaren in Arnhem gewoond (1987-2007). Dientengevolge is hij geïnteresseerd in de geschiedenis van Arnhem. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan een eeuw geleden, iemand gegrepen werd door een bepaald beeld van een gebouw, park of straat. Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Arnhem zien die al dan niet een andere gedaante hebben gekregen in een gewijzigde context. Het betreft momentopnamen in een veranderende stad.

Foto credits: Ronald Wilfred
Ronald Wilfred Jansen is historicus en heeft zelf een aantal jaren in Arnhem gewoond (1987-2007). Dientengevolge is hij geïnteresseerd in de geschiedenis van Arnhem. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan een eeuw geleden, iemand gegrepen werd door een bepaald beeld van een gebouw, park of straat. Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Arnhem zien die al dan niet een andere gedaante hebben gekregen in een gewijzigde context. Het betreft momentopnamen in een veranderende stad.